Якщо я правильно зрозуміла, місце для подальших пропозицій тут. Тому даю посилання на мою статтю про особливості язичництва в Україні, яка є результатом спостережень за тими процесами, які відбуваються в рідновірських громадах: http://hlada-kiev.livejournal.com/ Сподіваюсь, що вона допоможе привернути увагу до тих, проблем, які зараз існують в цьому середовищі (слід зазначити, що такі ж проблеми характерні і для всього пострадянського суспільства загалом) і допоможе налагодити конструктивний діалог з вирішення важливих питань. Стаття написана російською мовою, тому запрошую наших знайомих з Росії та Білорусі також долучитися до обговорення.
Насправді, ця тема - манекен, на якому я опробовую різні можливості двигуна форумів УКОЗ, на якому побудований цей сайт. Наприклад щось зроблю з цією темою, а потім дивлюся, що з нею вийшло, чи можна щось виправити чи якось переінакшити.
Але ваші статті за посиланням мені сподобалися. Сподіваюся, в цьому році, м дійдемо до вирішення питань затронутих у них до кінця.