Духовний язичницький центр "КРУК"
Меню сайту
Наше опитування
Що ви хотете знайти в язичництві?
Всього відповідей: 191
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Серпень » 29 » Рекомендації КРУК щодо банерів та переходів на ресурси ССО СРВ
14:24
Рекомендації КРУК щодо банерів та переходів на ресурси ССО СРВ
    В зв`язку з змінами в дипломатичній політиці ССО СРВ та взяття цією конфесією курсу на співробітництво з українською тоталітарною сектою РВ СРВ, рекомендуємо у всіх групах, які ведуться КРУК в соціальних мережах, та на сайтах частин КРУК зняти банери на ССО СРВ та посилання переходи на групи друзів, які ведуться ССО СРВ: http://vk.com/ssosrv

    Дана рекомендація не стосується проекту журналу "Родноверие" та інтернет-майданчику "Торжище". Звичайні рідновіри не винуваті в помилках своїх вождів. З статтею про тоталітарну секту РВ СРВ можна ознайомитись на сайті Громади КРУК "Джерело Життя" за посиланням http://rodnik.at.ua/publ/rv_rsv_totalitarna_sekta_suchasnogo_jazichnictva/1-1-0-26
    КРУК був наперед попереджений, за тиждень до вчинення відповідних дій проводом ССО СРВ, про спроби української неоязичницької секти РВ СРВ вчинити злиття з російською ССО СРВ. Для чого РВ РПВ змінило назву "Православна" на СЛОВ`ЯНСЬКУ, залишившись православною всередині, і повідомило бувшого голову ССО про те, "що тепер вони стали ближчі один до іншого". Ми до останього сподівалися на тверезу позицію проводу ССО СРВ, щодо ігнорування ними таких пропозицій. Проте сталося протилежне, напевно провід цієї російської конфесії купився на хитрі заяви українських сектантів та віртуальні обіцянки розширення спільної діяльності.
     Результатом стали такі події:
1. Офіційний глашатай Родового вогнища, та зберігач реліквій отримав гілку та права модерації на офіційному форумі ССО СРВ.
2. КРУК був позбавлений права модерації української гілки на декілька днів, через що РВ СРВ перетворило її на російськомовну.
3. Клони проводу ССО СРВ спровокували конфлікт минулої давнини та почали копирсатися в лайні інших форумів.
4. Російська сторона не визнала своєї провини за грубість по відношенню до українських жінок і називання їх трудовими мігрантами галузі проституції, чим показала заангажованість і українофобію.
5. Один з кудесників КРУК був виключений з форуму ССО СРВ назавжди.
6. Тема про набір на навчання в Духовне вчилище КРУК була закрита для повівдомлень.
7. РВ СРВ перетворила український розділ форуму в рекламу своїх сектантських зомбувань та єресів.
   
    Можливо ССО СРВ ще не знає про свою майбутню підпорчену репутацію. Але нам група громад Родового вогнища відома давно не по чутках. Не бачимо в подальшому необхідності своїм одновірцям, переходячі по лінках та банерах на сайт ССО СРВ, потрапляти в тенета шахраїв Родового Вогнища. Не бачимо потреби розвивати український розділ ССО СРВ, який перестав бути україномовним. В відповідь на провокації до членів КРУК також рекомендуємо заборонити доступ в усі свої ресурси та групи наступним модераторам, клонам проводу та провокаторам з форуму ССО СРВ: "Медведь Бурый", "Летучий Вятич" та "Вятич", "Гордея" - всі ССО СРВ, "Межимир" та "Межимир Лариков" - Велесов Круг "Дике Поле", "Богумир" та "Богумир Миколаїв" - РВ СРВ, "Карнач" та Вадим Савін - Липецька громада РОСС. Вказані особи спровокували конфлікт з КРУК та залишилися непокараними. Якщо клонам проводу ССО СРВ є що сказати, нехай кажуть це зі своїх особистих сторінок, стають виключеними з груп і несуть публічну відповідальність за сказане. Вказані рекомендації вступають в дію з 01 вересня 2012 року та діють до моменту припинення співпраці ССО СРВ з тоталітарною сектою "Родове вогнище слов`янської рідної віри".

Ярисвіт
Переглядів: 1140 | Додав: Ярисвіт | Теги: РВ РПВ, РВ СРВ, ССО СРВ | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 3
2 Магура  
-1
Відстань від Скритіміра, він тут ні до чого. Краще ССО-шників вирахувати і у бан посадить... І Савіна.

3 Добромир  
0
пздц ніпричому,антифа,жидюра,гонить на наших героїв-взагалі ніпричому блеать! angry

1 Добромир  
0
Я б рекомендував добавити в бан ще шавкана,українофоба і совка Скритіміра. dry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Архів записів
Друзі сайту
Банер КРУК Рідновіри Сербії Задруга Світовіта Рідновіри Польщі Співдружність Ніклот Ідеологія Польських RW Национальный Союз
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz