Духовний язичницький центр "КРУК"
Меню сайту
Наше опитування
Що ви хотете знайти в язичництві?
Всього відповідей: 191
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 12 » Язичники проти Корчинського
20:28
Язичники проти Корчинського


Відкрита заява спротив язичників
діяльності політика Корчинського та його організації "Братство"


    В зв`язку з фактом скоєння руйнуванням вівтаря на капищі гори Хоривиця в Києві http://ridnovir.in.ua/index.php/2-novini/188-na-khoryvytsi-v-kyievi-poruinovano-sviatylyshche та публічним закликом до таких дій Дмитра Корчинського, голови організації "Братство", http://www.youtube.com/watch?v=NgNRTgYQQY0 , Дмитро Корчинський, оголошується вандалом, ворогом українських рідновірів та взагалі патріотів України.
   
    Організації, які підписують цю заяву, зобов`язуються
не допускати на власні обряди та громадські та приватні заходи, вказану людину, а також членів славнозвісної псевдопатріотичної організації, яка сіє міжрелігійну ненависть в українському поліконфесійному багаторелігійному суспільстві. Організації та гурти, які підписують заяву, зголошуються зняти банери на будь-які інтернет ресурси, так чи інакше пов`язані з "Братством" Д.Корчинського, прибрати посилання та матеріали з інтернет та друкованих джерел, які згадують вказану особу чи її популяризують, а також у подальшому ігнорувати цю особу та його організацію. Це саме стосується, якщо вищезазначені посилання прямо не рекламують Д.Корчинського та його "Братство", а навіть ведуть на ресурси, на яких містяться такі матеріали.

    Рекомендації рідновірам та українським патріотам, які можуть перебуватиь в організації "Братство" Дмитра Корчинського: якщо ви маєте гідність, покиньте лави цієї огидної провокаторської контори, яка своїми діями показує явне замовлення кремлівських спецслужб, направлене на розкол у лавах патріотів України за релігійною ознакою.

    Для спільнот, які погодилися під цією заявою, термін виконання рекомендацій вичерпається лише після публічного покаяння Дмитра Корчинського перед українськими рідновірами та особисто, головою громади, яка веде обряди на горі Хоривиця, а також відновлення власними коштами збитків, завданих закликами проти язичницьких святинь.

    Слава богам Київської Русі!

    Зголошуються під заявою:
    Голова напрямку рідновірів КРУК:               кудесник Молнезар Чащін

    чекаємо і на ваші імена ....

Переглядів: 1162 | Додав: Ярисвіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Розик  
0
Подписываюсь. Артаславъ Бороміръ Вороновъ.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Архів записів
Друзі сайту
Банер КРУК Рідновіри Сербії Задруга Світовіта Рідновіри Польщі Співдружність Ніклот Ідеологія Польських RW Национальный Союз
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz